Om Stop & Eat

Elias startede med at åbne sit første spisested på Nørrebro, og det blev en stor succes. Dette gjorde, at han blev endnu mere motiveret og engageret for at åbne sine egne forretninger. I 1992 besluttede Elias og hans brødre derfor at åbne en lille restaurant ved Husum Torv. De drev restauranten i 3 år, og da det også blev en succes, valgte de at udvide restauranten i år 2000, da den var blevet et populært spisested for borgere i Husum/Brønshøj og omegn. I 1996 blev restauranten kendt for at have fået 5 kokkehuer i Ekstra Bladet.

 

I år 2002 valgte Elias at fortsætte succesen ved at åbne yderligere en restaurant i Ølstykke, og den opnåede samme succes som den i Husum. Nu har han så åbnet endnu et spisested, denne gang på den gode beliggenhed ved hjørnet af Ballerup byvej og Jonstrupvej. Stedet har han valgt at kalde Stop and Eat, og det skal virke både som café, restaurant og pizzaria med mulighed for udbringning. Retterne er inspirerede af det italienske køkken. Vi tilbyder pizza, pasta, a´la carte, sandwich, fiskeretter, hjemmelavede burgere, nachos og salater. Derudover vil der også være mulighed for udbringning til selskaber. Vores mål er altid at yde vores bedste både hvad angår kvalitet og effektivitet, og vi møder altid vores gæster med et stort smil.